Yaşam

Rihanna’dan Yeni Albüm İtirafı

Rihanna’nın son albümü 2016’nın ANTI’siydi; yıldız başka işler ve kendi ailesini kurmaya devam ederken hayranlar bir sonraki albümü sabırsızlıkla bekliyorlardı. Verdiği yeni bir röportajda şarkıcı, bir sonraki albümünün nasıl bir sese sahip olabileceği ve arkasındaki ilham kaynağı hakkında daha fazla ipucu verdi.

Albüm hakkında “Muhteşem olacak” dedi. “Öyle olmalı; henüz çıkmamasının tek nedeni bu. Eğer hissetmiyorsam ve bunun evrimi, harcadığım zamanı temsil ettiğini hissetmiyorsam. Bir büyüme gösterisi olmalı, değil mi? Eğer hissetmiyorsam ve bunun evrimi, harcadığım zamanı temsil ettiğini hissetmiyorsam. Bir büyüme gösterisi olmalı, değil mi? Oynamak istiyorum ve müziğin bir oyun alanı olduğunu hissediyorum, onunla eğlenmek ve nerede olduğumu gerçekten göstermek istiyorum.”

Fenty Beauty’nin kurucusu, geleneksel olarak büyük ses getirdiği Met Gala için planlarını da paylaştı. “Aslında bu yıl işleri gerçekten basit tutuyorum” dedi. “Çok basit… Sanırım sıra makyajımın ve saçımın ne yapacağına gelecek. Bununla oynamak istiyoruz ama bununla ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok….çok basit…şu ana kadar yaptığım her şeyle karşılaştırıldığında. Akşam yemeğine geliyorum! Anna Wintour’a sesleniyorum.

RZA ve Riot adında iki çocuğu olduğundan beri Rihanna’nın tarzı değişti. “Anne olduğunuzda, tarzınız ‘falan’dan ‘bakalım ne uyar’a doğru gidiyor. Rahat olmak istiyorsun çünkü çok fazla hareket ediyorsun ve sonra sana ne uyuyorsa o oluyor. Şu anda kıyafetlerim çoğu zaman ya çok büyük ya da çok küçük.”

Çocuklarını düşünen şarkıcı, en büyük oğlunun bir ay sonra iki yaşına gireceğini fark ettiğinde şaşkına döndüğünü paylaştı. “Geçen gün kafama dank etti” dedi. “2 yaş altı iki—bu tam bir kraliyet gürlemesi… Duyusal olan her şeyle çok ilgileniyor: sesler, dokunma, tırmanma. Aktif, korkusuz ama aynı zamanda da temkinli.”

Büyük bir doğum günü partisi düzenleyip düzenlemeyeceği sorulduğunda Rihanna, “Büyük olanı bilmiyorum ama onun keyif alacağı bir parti olmasını istiyorum. Biliyorsunuz, ilki aslında ebeveynleri ve hayatındaki herkes için, ama ikincisi, daha bilinçli, olaylara duygusal olarak daha bağlı. Bunun onun için teşvik edici bir şey olmasını istiyorum.

haber-kartal.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu